« رابطه مال و شهوات | به یاد سردار دلها » |
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه و موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه کرج در آستانهی یوم الله 9 دی ، نشست برخط بصیرتی- سیاسی با موضوع «پارادایم های انقلاب و پروژه نفوذ» با حضور استاد حسین امیدیان برگزار شد.
این نشست در سامانه سیما برگزار گردید و با استقبال طلاب روبرو شد.
استاد امیدیان به جهت بیان اهمیت بحث نفوذ، مطالب خود را با فرمایشی از مقام معظم رهبری آغاز کردند که فرمودهاند: «من از روی اطلاع عرض میکنم که برنامهی نفوذ در کشور یک برنامهی جدی استکبار است؛ برنامهی جدی آمریکاییها است؛ دارند دنبال میکنند که نفوذ کنند»
ایشان سپس اشارهای به ریشهها و پیامدهای نفوذ داشتند و در ادامه، به تبیین پارادایم های انقلاب پرداخته و فرمودند: انقلاب اسلامی از آغاز مبارزات در سال ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 ، در پارادایم پیروزی، فاصلهی سال های 1358 تا 1368 در پارادایم حفظ، دو دهه، از 1368 تا 1388 در پارادایم تثبیت و از 1388 تا کنون در پارادایم اقتدار قراردارد.
ایشان افزودند: اگر کشوری بتواند دوران حفظ و تثبیت را پشت سر بگذارد به دوران اقتدار میرسد که البته حفظ اقتدار هم بسیار مرحله سختی است و منجر به ابرقدرتی میشود. به عنوان نمونه اتحاد جماهیر شوروی در دوران تثبیت اقتدار شکست خورد.
استاد امیدیان در ادامه فرمودند در تخاصم بین دو کشور ۵ ابزار وجود دارد و هر کدام از این ابزارها در یکی از دورانها و پارادایم هایی که گفته شد، به عنوان ابزار استراتژیک کاربرد دارد. جنگ سخت در پارادایم حفظ، تروریسم و تحریم، در طول انقلاب، فتنه سیاسی در پارادایم تثبیت و نفوذ در پارادایم اقتدار.
ایشان فرمودند اگر دشمن در ابتدای انقلاب اسلامی با فرهنگ اسلامی مردم ایران آشنایی داشت با ما وارد جنگ سخت نمیشد چراکه در این فرهنگ، شهادت وجود دارد و بر خلاف انتظار آنان، با جنگ سخت، انقلاب مستحکمتر و ریشه دارتر شد.
البته در همان دورانِ جنگ سخت، هم تحریم، هم ترور و هم نفوذ وجود داشت. ما ۱۷۰۰۰ شهید ترور داریم که در سال های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ اتفاق افتاد و یا انواع تحریم ها را از زمان تسخیر لانه جاسوسی داشته ایم. یا جریان نفوذ از همان ابتدا فعال بوده اند مثلا کشمیری در کنار شهید بهشتی قرار میگیرد و او را ترور میکند.
ولی سلاح محوری در پارادایم حفظ، جنگ سخت بود و سایر ابزارها در خدمت جنگ سخت بودند، یعنی رئیس جمهوری را ترور می کنند که پایبند جنگ است. یا فرماندهان دفاع مقدس مورد ترور قرار میگیرند تا انقلاب اسلامی در جنگ سخت شکست بخورد.
دشمن پس از سال 1368 دیگر توان ادامه بیشتر این جنگ را نداشت و این مرحله تمام شد و انقلاب وارد مرحله بعدی شد که پارادایم تثبیت را شکل می دهد و سلاح محوری دشمن در این مقطع عمدتا فتنه های مختلف سیاسی است. مانند فتنه های سال 1378 و 1388 و فتنه های ریز و درشت دیگر. از جمله برای صدمه زدن به آرمان جمهوری اسلامی که ایجاد تمدن اسلامی است تلاش کردند بسیاری از نهادهای انقلابی که متولی این کار بودند را حذف نمایند. مانند جهاد سازندگی که با وزارت کشاورزی ادغام شد. و البته مقام معظم رهبری در برابر برخی از آنها مانند ادغام سپاه و ارتش با وجود فشارهای فراوان مقاومت نمودند.
در این سال ها، فتنه های کف خیابان هم انجام شد. قویترین فتنه ای که در دنیا وجود دارد فتنه انقلاب رنگین است و آمریکا تقریبا در هرجایی از دنیا که این فتنه، را برنامه ریزی کرده، موفق شده و به نتیجه رسیده است اما در فتنه سال 1378 که متاسفانه حتی تعدادی از وزرا پای کار فتنه بودند و با آن همراهی کردند ولی موفق نشدند چون مردم در 23 تیرماه 78 با راهپیمایی خود قائله را ختم نمودند.
ایشان به فتنه 88 هم اشاره کردند که بسیار فتنهی عجیب و پیچیده ای بود. در این فتنه ها از مشهورین نظام استفاده می شود که به اندازه بقیه مسئولین پایبند آرمان های انقلاب نیستند. البته در ایام این فتنه ها سایر اشکال تخاصم مانند تحریم و نفوذ هم وجود داشت و البته نوعی از جنگ سخت هم در حال طراحی و شکل گیری بود این بار نه بر علیه جمهوری اسلامی بلکه بر علیه انقلاب اسلامی. چون هدف دشمن انقلاب اسلامی است و جمهوری اسلامی فقط بخشی از انقلاب اسلامی به شمار میآید.
استاد امیدیان به پروژه کسینجر درباره انقلاب اسلامی اشاره کردند که می گوید در آینده پژوهی با سه آینده داریم: آینده مطلوب که فروپاشی نظام اسلامی در ایران بود که امکان ندارد، آینده ممکن که محدود کردن و منزوی کردن انقلاب اسلامی که آن هم امکانپذیر نیست و آینده محتمل که کند کردن سرعت انتشار است. بخاطر همین جنگ سخت در منطقه را رقم می زنند. بنابراین سلاح محوری در پارادایم تثبیت فتنههای سیاسی است و بقیه ابزارها در حال کمک کردن به این فتنهها است.
اگر کشوری پارادایم اقتدار را طی کند به ابر قدرت تبدیل می شود. ما نمی دانیم که پارادایم اقتدار تا چه زمانی طول خواهد کشید ولی از نظر علمی به این می رسیم که اگر دولت و مجلس و قوه قضاییه دست جریان های موافق انقلاب بیفتد پارادایم انقلاب پایان می پذیرد.
اصطلاح ابرقدرت به کشور و نظامی گفته میشود که جغرافیای گسترده، جمعیت بالا ( پنتاگون به فرانسه تذکر می دهد که اگر دقت نکنیم بیشترین جمعیت مسلمان خواهد بود) و سلاح بازدارنده داشته باشد و انقلاب اسلامی در حال حاضر این ویژگی ها را داراست. اما این پارادایم به اقتدار مطلوب خود نرسیده چراکه جریان نفوذ اجازه این کار را نمی دهد.
استاد امیدیان هدف کلان و نهایی پروژه نفوذ را نابودی انقلاب اسلامی دانستند که تلاش می کند با تغییر باورها، ارزشها و آرمانها آن را محقق کند. هدف نفوذ در خارج از ایران با ایران اسلامی هراسی و شکستن اقتدار الگویی ایران اسلامی رقم می خورد. جریان نفوذ در داخل کشور به دنبال تغییر رفتار بر اساس تغییر باورها در مردم (در جهت تغییر باورها، پروژه نفرت را با جدیت دنبال مینمایند و هدفشان اینست که مردم از چند چیز متنفر شوند ( دین- ولایت فقیه- مسئولین(با کارهایی از قبیل پررنگ کردن حقوق های نجومی که تعداد زیادی از مسئولان را شامل نمیشد) و نفرت مردم از یکدیگر) و تغییر محاسبات و تصمیم گیری ها در مسئولین. (مسئولی که آمریکا را دشمن میداند و مسئولی که دشمن را کدخدا می داند)
ایشان در تعریف نفوذ گفتند این کلمه برگرفته از اصطلاحات نظامی و به معنای ورود نیروی اطلاعاتی دشمن در بین نیروهای خودی (ستون پنجم) بهصورت مستقیم و غیرمستقیم است. و مفهوم آن شکست در سایر وضعیت هاست. انواع نفوذ هم یا مربوط به قبل از پارادایم اقتدار (از ابتدای مبارزه تا سال 88) که نفوذ، کمک کننده بر سایر ابزارها بود. یا بعد از پارادایم اقتدار ( از سال 88 به بعد) که نفوذ، محور است و سایر ابزارها مثلا تحریم در خدمت جریان نفوذ و رشد نفوذی ها قرار میگیرد.
استاد امیدیان ابزارهای کلان جریان نفوذ را پول و جاذبه های جنسی (پروژه اندلسی کردن) بر شمردند و از ابزارهای میدانی به اینترنت و شبکه های مجازی- سازماندهی ها ( موسسات و سمن ها )- اقلام فرهنگی : کتاب ، مجله و نشریات و…- ماهواره - اندیشه سازی ( استحکام نهضت ترجمه) - اطرافیان علما و مسئولین اشاره نمودند.
ایشان به عنوان راهکارهای مقابله با جریان نفوذ به موارد زیر اشاره کردند:
تقویت ایمان فردی (مومن انقلابی )- تقویت بنیهی معرفتی و بینههای فکری- تقویت ایمان اجتماعی- مطالبه گری از مسئولین - بصیرت در تشخیص نفوذ- بصیرت در اقدام طبق نظر ولی( به موقع و دقیق)
همچنین برای شناخت نفوذ به دو نشانه مهم اشاره کردند که باید نسبت به آنها خصوصا در انتخابات پیش رو حساس بود. اولا نفوذی ها اعمال شان مخالف اقتدار در عرصه های مختلف است و همچنین منویات رهبری را بر نمی تابند.
فرم در حال بارگذاری ...